fredag, november 24, 2006

Bedre seint enn aldri!

Det er nok ingen unnskyldning for min manglende oppdatering av siden, kan ikke skylde på at vi ikke har internett heller lenger. Så her kommer en liten oppdatering på hva som skjer her hos oss. Vi bor nå på Åkra, eller Sævelandsvik er vel mer korrekt, og venter spent på at byggesøknaden skal bli godkjent. Det tar visst litt tid..........Vi er ikke helt ferdig med leiligheten i Haugesund, Hein Inge hadde et lite uhell med spikerpistolen, og måtte en tur på sykehuset. Heldigvis gikk det veldig bra, selv om spikeren gikk gjennom fingeren.

Tobias er nå blitt 10 måneder



Han er en aktiv liten krabat, så nå går det fort framover bokstavlig talt. Han kryper, reiser seg og går langs ting. Han har stor interesse for vaskemaskinen og tørketrommelen. Han har skjønt at det skal noe inni vaskemaskinen, og det hender ofte at det ikke bare er klær som blir vasket. Leker, tannbørste og ellers alt han kan finne. Han har fått fire tenner, to oppe og to nede, så de pusser vi hver kveld. Tror nok det er tannkremen han liker best, men så lenge han gaper er jeg fornøyd.

2 kommentarer:

Tone Håvik Frichsen sa...

Kjempe bra bilde da ;D
Stakkar HI :o!!É fingen hans ok?

rakkarungen sa...

jada, fingen går det kjempefint med, heldigvis så va det bare sånne små spiker, på størrelse med den eine delen av ei fliseklemma, så fingen blir heilt fin igjen : )