onsdag, november 26, 2008

Amandus 3 mnd og stor gutt

Nå er Amandus blitt 3 måneder, og har lært seg mange skjønne ting på denne tia. Fremdeles liker han best å ligge i mamma sitt fang og sove, men det er noe mammen prøver å unngå så mye som mulig. ( men det er jo så koslig når han ligger der fredlig å sover :) )

Amandus prater mye (lurer på hvem han slekter på der...),og har funnet ut at han kan hyle for å få oppmerksomhet. Er veldig flink å ligge på magen og liker å ligge på leketeppet å kose seg. Han har begynt å klø i munnen, og heldigvis har hånden funnet veien dit slik at han kan bite på den. Klarer ikke helt å få biteringen inn i munnen ennå, og ikke skjønner han hvorfor han skal det heller når fingrene gjør en bedre jobb. Han er veldig nysgjerring å liker å være litt opp i høyden der han har oversikten, og liker veldig godt å bli båret.

Storerbror Tobias er en favoritt, Amandus smiler og ler alltid når han ser Tobias. Og heldigvis er det gjensidig, Tobias klemmer og kysser på han, og det er veldig viktig for Tobias.

Ennå er det mye svar hår igjen, men han har mistet en del oppå hodet, og selvfølgelig er det en hårløs flekk på bakhodet, og det ser nesten ut som han blir mørk i håret!?

Ellers går dagene fort, og vi koser oss masse.




1 kommentar:

Maria sa...

Herlig babygutt! Hårtap hadde me her i gården og men nå e det på vei tebake i full fart :)