tirsdag, desember 16, 2008

Pepperkakehuspynting

På søndag var det pepperkakehuspynting i kalenderen til Tobias, men det ble uheldigvis utsatt da 3 av 4 i fam. Wiik ble rammet av omgangssyka i helga.Det begynte med Amandus, så fulgte Tobias etter, og til slutt meg selv. Far i huset har sluppet unna så langt. Så i dag var vi klare for å pynte det innkjøpte pepperkakehuset, som måtte limes sammen først. Hein Inge tok oppgaven veldig alvorlig, og det måtte selvfølgelig planlegges litt først. Hvilke deler skal limes sammen, hvordan skal det smeltede sukker tas på de ulike delene, er det plass i gryta osv......ikke alle hadde like god tålmodighet!




Tobias ble litt lei etterhvert.

Men da huset var satt sammen og det var klart for melis og nonstop, ble han plutselig veldig ivrig. Han ga en nonstop til å pynte med, og puttet 7 i munnen. Må regne med litt svinn :) Og her er det ferdig resultatet....



Konklusjonen er at Tobias nok er litt for liten i år til å ha veldig stor glede av å pynte pepperkakehus, men Hein Inge synes det var utrolig gøy. Så det blir nok flere pepperkakehus i årene som kommer.

4 kommentarer:

Maria sa...

For et utrolig flott pepperkakehus!

Tone Håvik Frichsen sa...

Flinke dåkkår é :D

rakkarungen sa...

Takker og bukker :) neste år får me prøva heilt fra bunn av, med å laga deig og alt!

Fru Keilegavlen sa...

Flott pepperkakehus!! Ynskjer dåke ei riktig god jul!