torsdag, mars 05, 2009

siste nytt på husfronten!

Ja nå nærmer det seg veldig innflytning. Nesten alle rom i hovedetasjen er ferdig tapetsert, kjøkkenet er på vei opp og fliseleggeren er begynt så vidt i dag. Det er mange spørsmål som dukker opp underveis som vi ikke har tenkt over. Som for eksempel farge på fugemassen, vi har valgt hvit for det passet best sammen med flisene vi har valgt. Men nå har vi fått vite at det ikke er særlig praktisk når vi skal dusje rett på flisene, så da må vi revurdere det! Desverre så ble det levert feil sokkellist til kjøkkenet så derfor stopper det og opp.....men det mangler ikke på ting som skal gjøres, så Hein Inge blir ikke arbeidsleding med det første :)

På soverrommet har vi tapetserte den ene veggen med en svart tapet, vi var veldig usikre før vi begynte men ble veldig fornøyd, og tror det blir kjempestilig når vi får inn resten av møblene. Tapetet fikk vi av Serine og Thor, for de ville ikke bruke den allikevel, TUSEN TAKK!

Kjellerstue som skal bli lekerom Vårt soverom

kjøkken så langt
flisene på kjøkkengulvet

5 kommentarer:

Maria sa...

Ja her begynne det å ligne hus! Ser veldig bra ut! Tøffe tapeter - likte spesielt godt den på kjøkkenet - nydelig! :)

Lykke til med innflytting!

rakkarungen sa...

Takk for det :) E fornøyd med valg av tapet så langt ;)

Tone Håvik Frichsen sa...

Eg digge den svarte tapeten altså!! :D

Anonym sa...

Smugleser bloggen din,ser ut som dere er i rute:-)kjempefint.

rakkarungen sa...

He he så koslig :) Ja det nærmer seg nå, vi gleder oss masse. Tone og Even får ta dere med på kaffi når vi er flyttet inn.