torsdag, oktober 09, 2008

Høsten er her!

Ja nå er høsten virkelig kommet, det er blitt litt kjøligere ute, mørkt om kvelden og hele familien Wiik hoster og snufser, til og med lille Amandus er litt tett i nasen. Men det er vel sånn som hører denne årstiden til.

Amandus er nå blitt 7 uker, han er en livlig krabat som allerede nå vet hva han vil. Helst være hos mamma hele tiden....kan være litt slitsomt men det er jo bare en kort periode, så da får det heller vær, og det er jo veldig koslig å ha den lille bylten i fanget. Ikke er han så liten lenger heller, han spiser godt og vokser ut av klærne sine før jeg får brukt dem : )





Tobias er kjempeglad i å vær ute, og det skal ikke så mye til før han finner noe som er verdt å utforske nærmere. Han har vært veldig opptatt av snegler og legger seg så lang han er for å se litt nærmere på dem, men når han tar bort i dem er det ikke fult så morsomt lenger : ), han er ikke så begeistret for konsistensen........




Det går også framover med huset, og det er jo veldig bra, begynner å bli litt trang i leiligheten med alt utstyr og leker. Men heldigvis ikke lenge igjen nå : )

Må også ta med et bilde av mitt siste strikke prosjekt, etter en oppskrift fra Tone på tova tøfler. Naboen har fått ei lita jente, og når jeg endelig fikk mulighet til å strikke i rosa så ble de helt rosa......: )

2 kommentarer:

Ingunn sa...

koseligt innlegg!!:)

Maria sa...

Så koselig innlegg med herlige bilder! Og for noen fine tøfler! Ska ta meg en aldri så liten prat med Tone - må få tak i den oppskriften :)